Stage lopen op De Munnikenhof

Inmiddels hebben we al een groot aantal stagiaires geholpen bij hun opleiding. Sommigen komen zelfs terug voor een tweede stageperiode!

We zijn een erkend stagebedrijf door SBB ( Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dat betekent dat we stagiaires kunnen ontvangen van de MBO BOL opleidingen Zorg en welzijn, maatschappelijke zorg en pedagogisch werker. We krijgen meestal stagiaires die de opleidingen Activiteitenbegeleiding, SPW of SPH doen.

Per dag hebben we ruimte voor 2 stagiaires, afhankelijk van de opleiding en begeleidingsbehoefte. Wij bieden geen BBL-plaatsen aan! We hebben dus alleen plek voor leerlingen van de dagopleidingen (BOL)

Wil je bij ons stagelopen? Dan vragen we je om een e-mail te sturen met je motivatie. Als de brief ons aanspreekt dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een dag meelopen. Je bent welkom als het van beide kanten klikt!

LET OP: We zijn verplicht om van alle stagiaires een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te vragen. Regel dus bij voorkeur voor je eerste stagedag een VOG.

Let op, de minimale aanvraagperiode is 4 tot 8 weken en wij moeten het aanvraagformulier ook ondertekenen!

Webdesign: Tijmels - Realisatie: Florido