Spaarprogramma

In onze landwinkel kunt u gebruik maken van ons spaarprogramma.

U kunt bij ons sparen voor gratis boerengolf of voor korting op de Non-food artikelen. Iedere volle kaart is hierbij 2,50 waard.

De actievoorwaarden leest u hieronder

- Bij besteding van elke (volle)5,00 ontvangt u een spaarzegel (m.u.v. diervoeders, strooisels en kado-bonnen, na aftrek van eventuele kortingen, spaarkaarten of acties).

- Bij een volle spaartkaart (10 onbeschadigde zegels die niet van andere kaarten komen) krijgt u 2,50 korting op diverse kado artikelen (Non-food) waaronder servies, handgemaakte keramiek, mandjes, tassen, etc.

Of u kunt voor 1 persoon gratis boerengolf spelen (niet geldig in groepsarrangementen).

- Deze spaarkaart is alleen geldig bij Landwinkel de Munnikenhof, Rheden. Niet bij ander Landwinkels.

- Deze spaarkaart kan niet ingewisseld worden voor (contant) geld en/of kado-bonnen.

- Per bezoek ontvangt u maximaal 10 spaarzegels 2x afrekenen word gezien als 1 bezoek, dus geen extra zegels boven de 50,00 besteding.

- De spaarkaart dient alleen voorzien te worden van onbeschadigde zegels, niet van andere kaarten. Bij vermoeden van namaak/fraude kunnen kaarten in beslag genomen worden en indien nodig aangifte gedaan worden van fraude.

- Oude versies en/of andere varianten van de spaarkaart/zegels dan op dit moment bekend zijn worden niet meer ingenomen. De laatste wijziging hiervan is januari 2015 (dus geen stempelkaarten meer!).

- Bij twijfels over de actie en/of voorwaarden wordt er door de directie besloten wat de oplossing hiervan is, geen andere instantie of persoon kan bepalen of het geldig en/of van toepassing is.

- De spaaractie is langdurig, dit wil zeggen dat deze niet eindeloos is. Landwinkel de Munnikenhof heeft het recht de spaaractie te stoppen wanneer hij dit wil. Wanneer dit zal gebeuren, zal dit aangegeven worden in de Landwinkel en hebben spaarders de mogelijkheid om de binnen de dan aangegeven periode de (volle) spaarkaarten in te leveren voor de aangegeven artikelen/boerengolf. Landwinkel de Munnikenhof is echter niet verplicht dit aan te geven en heeft altijd het recht de spaaractie(s) per direct zonder aankondiging stop te zetten en volle spaarkaarten te weigeren indien dat bepaald word door de directie.

- Aan de acties kunnen geen rechten ontleend worden.

- Landwinkel de Munnikenhof en directie is ten aller tijden gerechtigd om de voorwaarden voor de spaaractie te wijzigen.

Wij Wensen u veel SpaarPLEZIER!

Laatste tweets

1 jan 01:00

1 jan 01:00

1 jan 01:00

Volg @DeMunnikenhof ook op Twitter

Webdesign: Tijmels - Realisatie: Florido