Culinair

Op culinair gebied hebben we een aantal mooien arrangementen samnegesteld!

Boerengolf® met een BBQ

Vanaf €22,50 per persoon

Na een gezellig potje Boerengolf van ongeveer 1,5 uur, gaat u gezellig genieten van een uitgebreide BBQ met prachtig vlees van vleesboerderij en slagerij Joosten, daarnaast geniet u van een stukje wild (variŽrend per seizoen) van de veluwe of wilde gans uit de Rijn-IJssel streek van Hollands Wild. Dit is een initiatief van meerdere enthousiaste ondernemers die het mooie ganzenvlees weer op de kaart willen zetten. Ze maken hierbij dankbaar gebruik van de ganzen die wegens de overpopulatie en overlast bij boeren geschoten worden. Hier werd voorheen niks mee gedaan, tegenwoordig worden hier direct de mooiste en lekkerste producten van gans van gemaakt. Genietend van het vlees, dat de eerste ronde voor u gebakken word en daarna de tang doorgegeven word aan een BBQ enthousiast, de salades, stokbrood, sausjes en ijs is dit het meest populaire arrangement.

Boerengolf® met een wijnproeverij

Vanaf €29,95 per persoon

Na een gezellig potje Boerengolf van ongeveer 1 tot 1,5 uur, neemt Paul Cuppens u mee in de wereld van de bijzondere biologische wijnen. U kunt diverse mooie wijnen proeven en Paul vertelt u het verhaal achter de wijn, over het wijndomein, de boer en de streek. Wij zorgen voor bijpassende kaas en brood.

Uitbundig, actief en culinair

Vanaf €69,95 per persoon

U wilt het allemaal? Dat kan! Bij aankomst wordt u welkom geheten met een heerlijk kopje koffie of thee en een ambachtelijk gebakken punt boeren appeltaart. Daarna gaat u in groepjes 3 tot 6 personen op pad om het Boerengolf® parcours af te leggen. Terug gekomen op de boerderij kunt u even uitblazen met op het terras waarbij Paul u alles over zijn wijnen gaat vertellen en natuurlijk ook laat proeven. Aansluitend gaat u genieten van een heerlijke BBQ zoals boven beschreven

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden op het gebied van koken, genieten, activiteiten en combinaties daarvan, zelf samenstellen? dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden en wij maken een arrangement voor u op maat.

Webdesign: Tijmels - Realisatie: Florido